آسیب های فردی و اجتماعی ماهواره:
الف) آسیب های فردی (روحی و روانی ، متاثر از فیلم های مبتذل و خشن)
1-روان پریشی:
مردی که همواره در ماهواره نامحرم را با بدن نیمه عریان و آرایش شده ببیند و نتواند به آرزوی خود برسد به صورت عقده در خود ریخته و دچاری بیماری روان پریشی خواهد شد.
روایت شده از امام علی در میان یارانش نشسته بود که زنی زیبا از کنار آنها عبور نمود و عده ای از آنها به او خیره شدند پس امام علیه السلام فرمود : هما نا دیدگان این بزرگان طمع کار است و این نگاهای خیره سبب ایجاد تصور ذهنی می شود بنابرین ، هنگامی که یکی از شما به زنی نگاه کند که از او خوشش بیاید باید با همسر خود امیزش کند و بداند آن زن زنی است همچون زن خودش .
اما صاد ق علیه السلام فرموند: هرکس قلبش به دنیا تعلق پیدا کند قلبش به سه خصلت تعلق پیدا کند. گرفتاری که تمام نمی شود ،و آرزویی که درک نمی کند و امیدی که به آن نمی رسد..
هرکس آرزوی گناه داشته باشد کمترین عقوبتش پشیمانی است.
2-حسرت و پشیمانی
امام صادق علیه السلام فرمودند :نگاه حرام تیری از تیرهای مسموم شیطان می باشد . چه بسا نگاه حرامی که حسرت و پشیمانی (روانی) طولانی را به جای می گذارد.
3-خود ارضایی:
دیدن صحنهای محرک و شهوت انگیز در فیلمهای ماهوار مخصوصاً برای جوانانی که توان اطفاء شهوت از را ه شرعی را ندارند، موجب روی آوردن به دفع شهوت از راه استمناء می گردد.
4- افسردگی شدید و گاه همراه با خودکشی
انحطاط و دور افتادگی از اصل خود با دیدن انواع و اقسام فیلمها و به وجود آمدن احساس پوچی و بی هویتی و دور شدن از یاد خدا و هجوم تاریکی ها و بیماری های روانی انسان را به سمت خودکشی سوق می دهد.
ب: آسیب های اجتماعی
1-ایجاد روابط ناسالم
با به نمایش گذاشتن انواع فیلمهای شهوت انگیز و روابط نامشروع کم کم روابط ناسالم بین زن مرد نامحرم عادی شده و منجر به فساد خانواده و اجتماع می گردد.
2-افزایش جرایم توسط نمایش تصاویر خشونت بار
سهل وآسان نشان دادن کشتار و قتل هر گونه جنایت با سلاح سرد و گرم ترس بیننده را فرو می ریزد و موجبات بالا رفتن آمار جرم و جنایت در جامعه را پدید می آورد.
3-ترویج مد گرایی و ارایه مد های آرایشی و پوشش زننده
امام صادق علیه السلام می فرماید : خداوند بزرگ به پیامبری از پیامبرانش وحی نمود که به مومنین بگو : لباس دشمنان مرا نپوشید ، غذای آنان را نخورید ،و از را ه آنان نروید ( آنان را الگوی خود قرا ندهید) که در این صورت از دشمنان من محسوب میشوید، همان طور که آنان دشمنان من هستند.
4-ترویج عقاید و فرقهای نادرست و غیر اخلاقی مثل شیطان پرستی
5-ازبین رفتن قبح روابط غیر اخلاقی در بین مردم
خداوند تبارک و تعالی فرمودنند: ( برای کسانی که دوست دارند در باره مومنان تهمت زناء شایع شود ، در دنیا و آخرت عذابی درد آور مهیاست خداوند میداند شما نمی دانید)
6- نابود کردن فرهنگ مردم جهان اعم از سنت ها، آداب و رسوم
7- تلاش بر ایجاد هیجانات ،خوشی ها، تفریحات، سرگرمی های کاذب در بین مردم
8- ایجاد فرهنگ مصرف و تبلیغ کالاهای غربی و دور نگه داشتن مردم از خود کفایی
9- سست شدن بنیان خانواده ( اختلاف بین خانواده ، بین همسران- مرزها و حریم خانواده را می شکنند- طلاق و جدایی را فراهم میکند ) خداوند کریم می فرمایید: خود و خاندانتان را از ( عذاب ) آتش حفظ کنید .
مرد یا زنی که همواره صحنه های مستهجن به واسطه فیلمهای ماهواره برای او عادی شده باشد دیگر به واسطه همسر راضی نمی گردد و این اولین قدم فساد زن و مرد در خانواده می باشد.
10- الگو گیری غلط
رسول خدا فرمودند : شکلها به یکدیگر همانند نمیگردد ، جز آنکه خلق خو ها به هم نزدیک گردد ، و هرکس خود را شبیه گروهی سازد ، از آنان به شما ر می رود.
11- ایجا فراموشی هدف
امام علی علیه السلام می فرماید آن شخص که دنیا بزرگترین هدف وی باشد ، همواره گرفتار بدبختی و اندوه خواهد شد.
12-فراموشی معاد
با توجه به دادن به دنیای محض و لذت های زود گذر و فانی کردن مردم در اینکه اینست و جز این نیست مانع از توجه مردم با آخرت میشوند « کسانی که از راه خدا گمراه شوند عذاب شدیدی به خاطر فراموش کردن روز حساب دارند»
13-تباهی خرد و اندیشه
امام علی علیه السلام فرمودند: شهوت ها خرد او را تباه کرده است
14- طغیان و سرکشی
خداون تبارک و تعالی فرمودند: «باز چرا انسان از کفر و طغیان باز نمی استد ». با تماشای برنامه های مستهجن و محرک جنسی شهوت طغیان می کند و دست به کفر و عصیان و جرم میزند.
15- ایجاد پشیمانی
امام صادق علیه السلام فرمودند : حسرت و پشیمانی ونگون ساری برای کسی است که از انچه بران بینای دار،د بهره نگیرد و نداند کاری که می کند سود دارد یا زیان.
پس از صرف بیهوده عمر در تماشای فیلمهای لغو تاثیر پذیری و خلق و خوی حیوانی پیدا کردن در پایان چیزی جز حسرت و اندوه بر جای نمی ماند.
16-تزلزل اعتقادی
در شبکه های مختلف حتی با نام دین به راحتی ایجاد شبهات مختلف کرده و با مغلطه و سفسطه افکنی بدون اینکه مناظره ای یا جواب دهنده ای باشد ، به مبانی یک دین حمله می کندو عده ای از مردم که متاسفانه دارای معلومات کافی در آن بحث نیستند فریب شیاد های را می خورند که با شیطان قرینند.
17-وارونه سازی و پایمالی فضیلت ها:
در تحت لوای بیان تفسیر یا بیان دستورات الهی انچنان ارزشها و فضیلت های دینی را وارونه جلوه می دهند که هر بیننده ای فکر می کند فقط اوست که راست می گوید .
18-فراموش کردن یاد خداوندعزوجل:
خداوند عزوجل می فرماید: «هرکس از یاد من روگردان شود ، زندگی (سخت ) و تنگی خواهد داشت و روز قیامت ، او را نابینا محشور میکنیم»
19 – تمسخر و استهزاء آیات الهی
خداوند کریم می فرماید« اگر از انها بپرسند چرا مسخر و استهزاء می کنید پاسخ دهند که ما به مزاح و مطایبه سخن راندیم . ای رسول بگو به انها ایا با خدا و آیات خدا و رسول خدا تمسخر می کنید»
20- پخش شایعات
خداوند متعال می فرمایند: وچون از ناحیه کفار خبری از امن و یا خوف به این سست ایمانها برسد ان را منتشر سازند ، در حالی که اگر قبل از انتشار ، آن را به اطلاع رسول و کار داران خویش رسانده ، درستی و نادرستی آن را از آنان بخواهند ، ایشان که قدرت استنباط دارند ، حقیقت مطب را فهمیده ، به ایشان می گویند و اگر فضل رحمت خدا بر شما نبود جز مواردی انگشت شما هر لحظه شیطان را پیروی می کردید.
21- فتنه انگیزی و سخنان اراجیف:
اگر با شما بیرون شده بودند در کارتان جز فساد نمی افزودند و میان شما اراجیف انتشار داده،فتنه جویی می کردند و چون در میان شما زود باوران نیز بودنددر نتیجه تحت تاثیر اراجیف آنان قرار می گرفتند.
22-ایجاد شک و دودلی و تضعیف ایمانها و دعوت به کفر
«تنها کسانی که به خدا و روز قیامت ایمان ندارند و دلهایشان به شک افتاده و در شک خویش برگردانند از تو اجازه می خواهند.