images (5)بکش! خوشگلم کن:

کمی مشکل بود تشخیص دهی زن است یا مرد. پوست صاف و شفاف ابروهای تمیز و حتی ناخن های مانیکور شده اش از ظاهر مردانه چیزی باقی نگذاشته بود. از مشتری های ثابت پیرایشگاه های مجهز شهر محسوب میشود . آنها که سادگی کار سلمانی های قدیم با یک قیچی و شانه و ماشین اصلاح را بر هم زده اند و هزینه هاشان سر به فلک می ساید ! سالن های و مجهزی که از همان شانه و قیچی ساده تا ابزار پیچیده و عجیب و رنگ و مش و صاف کردن و فر کردن موی مردان را در خود جای داده اند ژورنال های متعددی که مدلهای ابرو در آن به تصویر کشیده شدهاند هم به آرایشگران در به فراموشی سپردن چهره مردانه کمک می کند . اگر زمانی مرد را با دست های پینه بسته  می شناختند و زبری دست مرد بود که میزان کار و تلاشش را نشان می داد ؛ امروز هستند آقایانی که حتی برای گرفتن ناخن و مرتب کردنشان به آرایشگاه مراجعه می کنند . قسمت مخصوص مانیکور و پدیکور ، همیشه مشتری دارد ودر آن ناخن های دست و پا ترمیم می شوند . مش کردن هم از هزینه های رایج مردان مناطق بالای شهر شده است امروزه در کنار هزینه های مربوط به عروس ، این خرج برای دامادها هم می شود و اتفاقا در میدان رقابت ، هزینه ای که برای ارایش و پیرایش داماد پرداخت میشود چیزی کمتر از عروس ندارد.

در سالن های آن چنانی ، آرایش داماد از 500هزار تومان شروع می شود و گاهی تا 2 میلیون تومان هم میرسد شاید اگر عکس قبل بعد آرایش داماد را با هم مقایسه کنیم تغییر زیادی به نظرمان نیاید اما به هر حال عملیات اصلاح ، گریم و ترمیم روی او انجام میشود تا داماد هم در زیبایی چیزی از عروس کم نداشته باشد.

اما آن چه همه این هزینه ها را دردناکتر میکنداین است که اغلب این مخارج برای شبیه شدن به مدل های است که از کشور های دیگر وارد میشود ( که همان فرهنگ غربی می گویند) و ژور نال ها و بعضا استادان آموزش دهنده آنها از فرهنگ های متفاوت و بلکه در تضاد با فرهنگ ما قدم به ایران اسلامی مان گذاشته اند.

پیابر بزرگ اسلام درباره  نشانه‏ ها و خصلت‏های منفی مردان آخرالزمان می‏فرماید:

مردان از مرد بودن خودشان خسته می‏شوند: “لعن‏اللَّه المخنّثین من الرجال”. تعبیر روایت این است که اینها از صفات مردانه خود خسته شده و سعی می‏کنند که گرایش‏ها، تمایلات و حالت‏های زنانه را در خودشان نمایان بکنند. این گرایش‏ها ممکن است در حرف زدن، آرایش و آراستگی، طرز پوشش باشد، و یا تفکر باشد. خلقت زن و مرد اقتضا می‏کند که هرکدام از آن‏ها مشخصات روحی و روانی خاص خودشان را داشته باشند، امّا در آخر الزمان یکی از اتفاقات شومی که می‏افتد این است که بعضی از مردان می‏خواهند از نظر صفات مثل زنان باشند و به قول یکی از علما، مردانی هستند که از مرد بودن پشیمان و از مردانگی خسته می‏شوند.

تمایل به صفات زنانگی و نمایش‏های زنانگی در آنها ایجاد می‏شود و در نقطه مقابل هم حتی روایتی داریم که “والمترجَّلات من النّساء” زنانی هم پیدا می‏شوند که این‏ها می‏خواهند خصوصیات مردان را در خودشان ایجاد کنند و مثل مردان بشوند. به هر صورت این مردان مخنث هستند و زن‏ نما که نمایش زنانه در زندگی شان ایجاد می‏شود مورد لعن خداوند و رسول مکرم اسلام (ع) قرار گرفته‏ اند..

روایت دیگری  که در این بخش برایتان عرض می‏کنیم یک هشدار جدّی است برای ما که می‏فرماید: “یتسمن الرجال للرجال و النساء للنساء” و “یایتمشط الرجل کما یتمشط المرأة لزوجها”. یکی از آدابی که در دین از نظر اخلاقی به زن و مرد ابلاغ شده آراستگی ظاهر است. حتی در امور عبادی آراستگی موجب فزونی ثواب آن است. مثلاً در روایت آمده است هنگامی که می‏خواهید قرآن تلاوت کنید، مسواک بزنید؛ چرا که دهان شما طریق و سبیل قرائت قرآن است. در روایات داریم اگر کسی مسواک بزند و یا خودش را معطر بکند، هر کدام از اینها ثواب نمازش را هفتاد برابر می‏کند.

پس مسلم است که آراستگی از اصول اخلاقی و دینی است. امّا یکی از آفت‏هایی که در دوره آخر الزمان برای مردها به ‏وجود می‏آید این است که به جای آراستگی دست به آرایش می‏زنند آراستگی با آرایش امر بسیار متفاوتی است و یا در روایت دیگر می‏فرماید که بعضی از مردها در دوره آخرالزمان خود را برای دیگران آرایش می‏کنند، همانند نو عروسی که برای داماد خودش را آرایش می‏کند. این مسئله یکی از آسیب‏های جدی است که ممکن است در آخر الزمان گریبان گیر مردها و جوان‏ها بشود. از این جهت آسیب به شمار می‏رود که اسلام از مرد روحیات مردانه می‏طلبد و آرایش کردن و آن‏هم به شکل افراطی‏اش مسلماً یکی از حالت‏هایی است که می‏تواند انسان را از جدیت و مردانگی ساقط بکند.

اگر شما تاریخ اندلس را مطالعه کرده باشید می‏بینید که برای فتح اندلس از طرف غرب، یکی از شیوه ‏هایی که غربیان اعمال کردند و توانستند به کمک آن سرنوشت مسلمان‏های آنجا را عوض کنند این بود که آمدند به جای آراستگی، آرایش را در بین مردان عمومی کردند و ترویج دادند و نهایتاً وقتی مردان را به آرایش تشویق کرده و عادت دادند و دیگر کسی نبود که در برابر آنها مقاومت کند و بعد به راحتی آنها توانستند بر سرنوشت آندلس حاکم شوند. این روایت یک هشدار است که نباید به سادگی از آن گذشت..

آفت خطرناک‏تر، این که در آخر الزمان “یتنافس فی الرّجُل یغارّ علیه من الرّجال” یعنی در آخرالزمان باندهایی به وجود می‏آیند که طرفدار همجنس بازی هستند و در این راستا مردان، هوسرانی‏ های خودشان را به یکدیگر اختصاص می‏دهند. روایت می‏فرماید که “یتنافس فی الرجل”؛ یعنی ممکن است با هم رقابت داشته باشند و بعد می‏فرماید: “یغّار علیه من الرّجال”؛ یعنی ممکن است دو مرد بر سر مرد دیگری یا فرد دیگری با هم غیرت و حسادت داشته باشند و هر یک رقیب دیگری برای رسیدن آن فرد باشد.

گاهی شده است که ما در بین جوامع اسلامی این مطلب را دیده‏ایم که از طرف غرب با تشکیل باندهایی مشخص و با نام و نشان، گروه‏ هایی تشکیل می‏شود و بر این اساس هدف‏ هایی را دنبال می‏کنند. در هر صورت این هم یکی از مسایلی است که در روایات به عنوان آسیب و آفت مردها در آخر الزمان وارد شده که ممکن است مردانی بالاتر از آرایش به مسایل دیگری مانند قوم لوط روی بیاورند.

البته نباید نسبت به همه آنها که در آخرالزمان زندگی می‏کنند بدبین باشیم؛چرا که در آخرالزمان دو حرکت متضاد از دو گونه مردم در دفاع یا دوری از دین اتفاق خواهد افتاد در واقع همه جا تاریک نیست در کنار ارتدادها و این چهره‏ های آسیب دیده، مردان و زنانی وجود دارند که می‏توانند با تحمل شرایط موجود در آن زمان راه حق و دفاع از حق را بپیمایند..

مردان و زنان آخرالزّمانی، دچار نوعی «قحط غیرت» می‌شوند تا جایی که در دفاع از کیان عفّت و نجابت خانواده‌های خود دچار نوعی بی‌حسّی و بی‌میلی می‌گردند و گاه به عمد، ناموس خویش را در معرض دید نامحرمان قرار می‌دهند و حتّی به بی‌عفّتی‌ها و خودفروشی ایشان رضایت می‌دهند.

(به شما چه ربطی داره کی چی میپوشه و آزادی و انتخاب و اینجور صحبتا!)

مرد از همسرش انحرافات جنسی را می‌بیند و اعتراضی نمی‌کند. از آنچه از طریق خودفروشی به دست می‌آورد، می‌گیرد و می‌خورد. اگر انحراف سراسر وجودش را فرا گیرد، اعتراض نمی‌کند، به آنچه انجام می‌شود و در حقّش گفته می‌شود، گوش نمی‌دهد. پس چنین فردی دیوث است (که بیگانگان را بر همسر خود وارد می‌کند)

إلزام الناصب، ص 195)

 “یطیع الرجل زوجته و یعصی والدیه”. مردان آسیب دیده دوره آخرالزمان از اطاعت و احترام والدین دوری می‏کنند. در عین حال یک گرایش و اطاعت و پیروی صد در صد از همسران خود در رفتارشان دیده می‏شود. البته منظور این نیست که انسان باید در مسایل خانوادگی تفاهم نداشته باشد، بلکه اشاره به این مطلب است که در آخر الزمان مردانی وجود دارند که صد در صد مطیع زنان خود هستند و در برابر پدر و مادرشان هیچ تواضع و فروتنی ندارند و احترامی برای آنها قایل نیستند.

روایتی  هست که برخی آفت‏ های اعتقادی و اخلاقی مردان آسیب دیده این دوره را نشان می‏دهد میفرماید: “یکون الرّجل همّه بطنه و قبلته زوجه و دینه دراهمه”: مردان آسیب دیده‏ای وجود دارند که تمام همت و عزمشان برای پر کردن شکم‏هایشان است و اصلاً به فکر معیشت دیگران نیستند. همسرانشان قبله آنها میباشند. “قبلته زوجته” شاید به این معنا باشد که آنها اگر هم اهل نماز هستند آن قدر برای آنها اطاعت از همسر در هر بعدی از ابعاد مهم می‏شود که گویا این زن‏ها، خدای مردان خود شده‏اند و برای آنها اطاعت از همسر اطاعت از خدا به حساب می‏آید؛ و دین آنها هم پول‏شان می‏گردد. یعنی برای آنها مقدس‏ترین و مهم‏ترین مسئله پول و ثروت است.

در آخرالزّمان تمام همّت مرد، شکم او و قبله‌اش، همسر او و دینش، درهم و دینار او خواهد بود.

(بشارة الاسلام، ص ۱۳۲)

author-avatar

درباره کاظمی

زندگي کن. حتي اگه بهترين هايت را از دست دادي. زيرا اين زندگي کردن است که بهترينهاي ديگر را برايت ميسازد آسمانم انتهايش قلب توست / مهربان اين آسمان از آن توست / آسمانم هديه اي از سوي من / تا بداني قلب من هم ياد توست حسرتي گر به دلم هست همان دوري توست من پرستوي خزان ديده ي خاموش توام. کاش ميشد در سايه ي مژگانت ، لحظه اي به تماشاي درياي خوشرنگ چشمهايت مي نشستم وبلاگ من:http://kazme20.parsiblog.com/

1 نظر در “بکش! خوشگلم کن

  1. احسنت…..خوب ویرایش کردید عالی بود….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *