سلام میخواستم بدونم برای افزایش وزن قرص هایی مثل فت فست و ایزی فست و افلاطون یا بومبا که تضمینی افزایش وزن میدن عوارض دارند اگه عوارض دارن چیه عوارضشون میخوام بخرم وزن ۵۰ قد ۱۷۰ و سن ۲۲ خیلی لاغرم اگه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون میشم
سلام
کاربر گرامی، محدوده وزن سلامت برای شما ۵۳ الی ۷۲ کیلوگرم است. بنابراین در حال حاضر کمبود وزن دارید. هیچ یک از قرص هایی که نام بردید، توصیه نمی شوند. ترکیبات این مکملها به طور دقیق و کامل مشخص نیست و گاهی ادعا می شود که گیاهی هستند با این وجود مصرف آنها به هیچ وجه توصیه نمی شود و دارای مجوز مصرف از وزارت بهداشت نیستند. این قرصها می توانند حاوی هورمونها یا ترکیباتی باشند که اثرات جبران ناپذیری بر روی سلامت جسمی و روحی شما داشته باشد.
ابتدا شما باید به دلیل این لاغری پی ببرید چون تا دلیل اصلی آن پیدا نشود، درمان نخواهد شد. لاغری می تواند در پی بیماریهایی چون پرکاری تیروئید، بیماریهای انگلی، سوء جذب و استرس های روحی ایجاد شود .با مراجعه به پزشک و دادن آزمایشات لازم دلیل این لاغری را پیدا کنید.
اگر شما از آن دست لاغرها باشید که دلیل اصلی لاغری تان فقط رژیم بد غذایی است خیلی آسان می توانید با تغییر این رژیم، به مرور زمان وزن تان را به حد مطلوب برسانید.
راه های چاق شدن با تغییر رژیم غذایی:
* در رژیم غذایی برای چاق شدن از غذاهای کم حجم و پُرکالری مانند کره، عسل، خرما و مغز دانه ها استفاده کنید.
* برخی لاغرها برای چاق شدن سراغ مواد غذایی پُرخطر می روند مثلا میزان روغن غذای شان را زیاد می کنند یا شکر و شیرینی را در رژیم غذایی شان افزایش می دهند؛ در حالی که این چنین روشی به شدت غلط است این نوع روش ها به سلامت لاغرها آسیب می رساند و حتی احتمال دارد باعث بیماری های قلبی و عروقی شود.
*محیطی که لاغرها در آن غذا می خورند باید دلچسب و مطلوب باشد. فرد لاغری که می خواهد با غذاخوردن چاق شود، باید غذایش را در محیطی به دور از استرس بخورد. اگر لاغر هستید سفره تان را رنگین کنید حتی اگر شده با شاخه گلی. غذای تان باید خوش طعم و خوشبو باشد و به هیچ وجه با اصرار دیگران، زیادتر از حد توان تان غذا نخورید چون در این صورت از غذا دلزده می شوید و در دفعات بعدی حوصله خوردن نخواهید داشت.
*زیاد کردن وعده های غذایی یکی از راه های چاق شدن است، حتی اگر در هر وعده میزان غذای مصرفی تان کم باشد.
* خوردن آب با فاصله کمی از آغاز یا پایان وعده های غذایی، برای لاغرها ضرر دارد، چون شیره های گوارشی را رقیق می کند و غذا به درستی هضم نمی شود.
شما هم شنیده اید برخی لاغرها می گویند اگر ورزش کنند آب می شوند و به همین دلیل در طول رژیم غذایی شان برای چاق شدن، از جای شان تکان نمی خورند، می دانید نتیجه اش چه می شود؟ چاقی شکمی.
ورزش نکردن در لاغرها باعث چاقی موضعی می شود و برای جلوگیری از چنین اتفاقی، آن ها باید ورزش و پیاده روی را در برنامه های روزانه خود بگنجانند.بی تحرکی، عضلات لاغرها را ضعیف می کند در حالی که ورزش، عضلات آن ها را قوی و بزرگ می کند و حتی بر اشتهای شان اثر می گذارد. پیاده روی نباید با فاصله ای نزدیک از آغاز غذا خوردن انجام شود چون احتمال دارد، اشتها را کور کند و به همین دلیل باید میان ورزش و غذا خوردن فاصله بیندازید.
در موقع صرف غذا فقط روی غذا خوردن خود تمرکز کنید و از توجه کردن به تلویزیون و روزنامه خوداری کنید.
از مصرف غذاهایی که جلوی اشتهای شما را می گیرند تا حد امکان پرهیز کنید. مثل شیرینیجات و شکلات
سعی کنید وعده های غذایی خود را در اوقات معینی مصرف کنید؛ یعنی برنامه غذایی مشخص و سر ساعت داشته باشید.
به غذا به عنوان بخشی از درمان بیماری خود نگاه کنید؛ یعنی نگوئید میل ندارم. فکر کنید دارو مصرف می کنید.
حتماً صبحانه بخورید. صبحانه شما می تواند شامل کره و خامه باشد.
غذاهای خوشمزه و شیرین را با فاصله زمانی کم و هر بار به مقدار کم مصرف کنید.
غذاهای پر کالری مصرف کنید که به راحتی خورده می شوند؛ مثل انواع دسر، ماست و شیر پرچرب، شیرموز و مغزها
غذا را سرد یا با دمای معمولی بخورید تا طعم و بوی آن را کاهش دهد.
کاری کنید اوقات صرف غذا دلپذیر و خوشایند باشد.
در منزل همراه با اعضای خانواده و در خارج از منزل با دوستان خود غذا بخورید.
بعد از تمام شدن غذا، آب و سایر نوشیدنی ها را بنوشید، زیرا نوشیدن مایعات در موقع صرف غذا باعث می شود خیلی زود احساس سیری کنید.
قبل از صرف غذا، مدتی یک ورزش سبک را انجام دهید.
خودتان را مجبور به خوردن نکنید.
به غذاهای خود مقداری روغن زیتون اضافه کنید.
میان وعده های شما می تواند مغزها و لبنیات پر چرب باشد.