حمیده وحید درباره آداب آب خوردن اظهار کرد: در بسیاری از مواقع افراد تصور می‌کنند که هرگاه تشنه شوند باید بی‌درنگ به‌سمت یخچال بروند و آبی سرد بنوشند.

به‌گمان این که نیاز طبیعی بدن خود را رفع کنند اما باید دانست که در مکتب طب ایرانی، مصرف آب در زمانهایی نهی شده چرا که مضر سلامتی است و در دراز‌مدت منجر به بیماری می‌شود.

زمان‌های نامناسب آب‌خوردن

این دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: مصرف آب همراه غذا یا بلافاصله پس از آن به‌خصوص در افرادی که طبق تشخیص متخصص طب سنتی مبتلا به سوء مزاج سرد اجزای دستگاه گوارش هستند, مضر است.

وحید تصریح کرد: مصرف آب سرد در حالت ناشتا و خالی بودن معده, مصرف آب در حمام و بلافاصله پس از استحمام, مصرف آب پس از خوردن میوه‌های آبدار خصوصاً میوه‌هایی نظیر خربزه و هندوانه و انگور بسیار به بدن آسیب وارد می‌کند.

وی اضافه کرد: مصرف آب میانه خواب یا بلافاصله بعد از برخاستن از خواب, مصرف آب بعد از فعالیت شدید بدنی, مصرف آب بلافاصله بعد از آمیزش جنسی نیز بسیار مضر است.

این دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور کرد: در صورتی که در هر کدام از موارد فوق، فرد بسیار تشنه باشد و تحمل تشنگی را نداشته باشد باید آبی که خیلی سرد نباشد به‌مقدار کم و به‌صورت مکیدن یا جرعه‌جرعه خورده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *