پزشکی وسلامت

کله جوش

image_gallery58

این خوراک که به ایلات قشقایی و منطقه اصفهان منسوب است بسیا ساده بوده و به سرعت قابل آماده سازی می باشد. لذا می توان آنرا در دسته غذا های حاضری محسوب نمود. با وجو.د سادگی بسیار خوش مزه و اشتها آور است.

مواد لازم برای سه نفر:
۱٫ نیم کیو کشک پاستوریزه و یا خانگی ساییده شه و جوشیده. ۲٫ نعنا خشک ساییده شده دو قاشق غذا خوری ۳٫ پیاز خرد شده یک عدد بزرگ ۴٫ گردو خرد شده ۵۰ گزم و یا بیشتر ۵٫ روغن برای سرخ کردن ۶٫ نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
در ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس نعنا خشک را به به آن افزوده و بسیار
کم سرخ می کنیم. کشک را که با حدود یک لیوان آب رقیق کرده ایم به مواد سرخ شده اضافه می کنیم و هم می زنیم تا جوش آمده و یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.نمک و فلفل و گردو را اضافه کرده. و در کاسه می کشیم.
معمولا این غذا را با نان سنگک ترید نموده و نوش جان می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *