پزشکی وسلامت

هلیم بادنجون اصفهان

هلیم بادنجون اصفهان:

image_gallery56

مواد مورد نیاز:

برنح ۱ پیمانه -گوشت نیم کیلو -بادنجان ۵/۱ کیلو -پیاز داغ و نعناع داغ به میزان لازم -کشک نیم کیلو -نمک و فلفل به میزان دلخواه

تهیه:
برنج را با اب و کمی نمک میپزیم به حدی که وا برود.گوشت که بهتره گوشت گردن باشه رو هم میپزیم.بادنجانها را سرخ و کمی میپزیم و بعد برنج و بادنجانها را با هم کوبیده تا به خورد هم رود و سپس گوشت را افزوده و دوباره میکوبیم و در اخر کشک را افزوده و حدود نیم ساعت میگذاریم بجوشد با حرارت ملایم و بعد با پیاز و نعناع داغ تزیین میکنیم.
میتونید بنا بر سلیقه پیاز داغ را داخل خود حلیم بادنجان هم بریزید.
به جای کوبیدن هم میتوانید مواد را چرخ کنید.

گوشت و لوبیا :گوشت گوسفند به همراه لوبیا سفید و سبزی (تره – جعفری – شنبلیله )را میگذاریم با هم بپزند البته نمک وفلفل یادتون نره.سبزی ها را خیلی ریز نکنه چند تکه کنید کافیه.بعد از پخت مواد را از قابلمه خارج کنید و بکوبیدشون .با اب غذا میتونید تلید کنید (مثل ابگوشت) .
این غذا خیلی خوشمزه هستش مخصوصا وقتی سرد میشه خیلی دوست دارم.یادمه وقتی بعنوان تغذیه میبردم مدرسه چه مزه ای میداد یا وقتی از ظهر اضافه میومد و عصر که میشد میخوردیم.
امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد
راستی کمی هم برنج میتونید به مواد اضافه کنید برای لعاب غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *