پاداش های مثبت اندیشی
پیامبر اعظم(صلی الله علیه واله ) چنین زیبا می فرمایند:
«سه چیز همواره با امت من است: بد گمانی به مردمان، حسودی و بد گمانی به آینده . پس چون گمان بد می بری، به آن عمل مکن و چون حسودی میکنی ، از خدا آمرزش بخواه و چون به آینده بدگمان می شوی ، اهمت مده و راه خود را برو»
اندیشه، همه چیز است؛ انسان با اندیشه خود می تواند بهشت را به جهنم و جهنم را به بهشت تبدیل کند. هرطوری که بیاندیشیم روزی همان را یا تجلی آن را دریافت خواهیم کرد.
ذهن و اندیشه انسان طوری طراحی و برنامه ریزی شده است که فقط آنچه را می اندیشد و به باور خود رسانده است، به طریقی همان را در بیرون مشاهده می کند.
دکتر «وین دایر» روانشناس بزرگ آمریکایی می گوید : نودو نه درصد وجود انسان را نمی توان دید، بویید و یا شکلی برای آن قایل شد، کلمات از توصیف این مجوعه عاجز است؛ زیرا مفهوم آن به عظمت وگستردگی جهان کاینات است، و تنها می توان آن را اندیشه نامید؛ اندیشه یک نیروی بی کران و پایدار است ».
ما فقط چیزهای را جذب می کنیم که روزی آن را در ذهن پرورش داده باشیم. ذهن انسان این توانایی را دارد که خواسته ها و تمایلات درونی را متجلی سازد. اگر مثبت و به طور صحیح بیاندیشیم، چیزهای مثبت به طرف ما جذب می شود و اگر منفی و مأیوسانه به امور بنگریم ، مطئن باشید که همان ها به سوی ما برخواهند گشت.
مثبت اندیشی، ابزار اولیه برای دستیابی به هر نوع موفقیت است .اگر زندگی انسان های موفق را مطالعه کنیم، در خواهیم یافت که آنها به نوعی در دستیابی به هدف های خود اعتماد راسخ داشته اند و البته با پشتکار و تلاش فراوان به خواسته شان دست یافته اند. اندیشه مثبت راه را برای رسیدن به بزرگراه رویدادهای مثبت ومؤثر فراهم می سازد و اولین قدم برای رسیدن به آرامش درونی وتجلی هدف ها همین مثبت اندیشی است.
مثبت اندیشی آثار و توفیقات زیادی را برای انسان ها به همراه می آورد که بخشی از آنها را به صورت کوتاه بیان می کنیم:
1- اندیشه مثبت، انسان های مثبت و مؤثر را به ما جذب می کند.
2- موجب افزایش نیروی ذهنی وجسمی می شود.
3- یکی از روش های آرامش بخشی است.
4- اعتماد به نفس را در انسان افزایش می دهد.
5- جلوی هر گونه قضاوت نا صحیح را می گیرد.
6- اندیشه مثبت، کلام مثبت را بر زبان جاری می سازد.
7- قدرت تمرکز را در انسان افزایش می دهد.
8- روش مناسبی برای کاهش استرس واضطراب است.
9- روحیه را شاداب می کند.
10- چهره را متبسم و جذاب میکند.
11- به انسان جرأت و جسارت می دهد.
12- گرایش انسان را به سوی یک زندگی توأم با معنویت افزایش می دهد.