نکات طلایی و راز رسیدن به خواسته ها

موفقیت
راستی تا حالا با شخص یا اشخاصی که از لحاظ وضعیت جسمی، لیاقت حرفه ای و سواد پایین ترند، اما از لحاظ موقعیت مالی در درجه ی برتری قرار گرفته اند، برخورد کرده اید؟
من فکر می کنم هر کدام از ما حداقل یکی از این نمونه ها را می شناسیم.
بسیار خوب، آیا تا به حال هرگز دلیل این را که او متمول شده و شما نشده اید، از خوتان پرسیده اید؟
در این صورت توانسته اید جواب درستی به پرسش خود بدهید؟
احتمالاً نه!
جواب منطقی به این سؤال شما و همه ی ما ، این است که آن شخص با تمام ضعفی که دارد، واقعا میل داشته ثروتمند بشود و به موقع، تمام همت خود را هم صرف این کار کرده و مثل بسیاری از ما، فقط به خواستن و میل داشتن اکتفا نکرده است. آن شخص در راه مشخصی، به طور کامل، تلاش کرده و نتیجه گرفته است. شما هم در راهی که می خواهید و به آن علاقه دارید، می توانید موفق شوید، به شرط اینکه به اندازه کافی برای رسیدن به هدف، علاقه مند باشید.
موضوع قابل توجه دیگر اینکه: هر کدام از ما، در آن واحد، ممکن است خواست های متعددی داشته باشیم، که نیروی ما برای رسیدن به همه ی آن ها کافی نیست. در چنین مواردی اول باید با خودتان صادقانه کنار بیایید و در میان مجموع خواست ها، آن را که اولویت دارد مشخص کنید، و در باروری آن تا حد ممکن بکوشید.
…. پروفسور«ویلیام جمیز» در این باره می گوید:«تقریباً در تمام زمینه ها، علاقه ی مفرط باعث موفقیت می شود. اگر علاقه ی کافی و راستین وجود داشته باشد، موقعیت قطعی و حتمی است. اگر آرزوی ثروتمند شدن دارید به این آرزو خواهید رسید، اگر خواستار علم و دانش و هنر باشید حتما عالم و دانشمند و هنرمند خواهید شد، مشروط به این که واقعاً، به آن چیزی که آرزویش را دارید علاقمند باشید، خواست خود را بشناسید و در آن واحد خواستار رسیدن به صدها آرزوی ضدونقیض نباشید».
در ادامه ی این مبحث مواردی را که در راه رسیدن به خواست ها باید رعایت کرد و یا از آن گریز داشت، می توان به صورت زیر خلاصه کرد:
1- خود را عادت دهید که از موکول کردن کارها به فردا بپرهیزید و به دلایلی مانند اینکه فلان کار وقت گیر است، از انجام آن سرباز نزنید. این کار را می توانید حتی از انجام کارهای بی نظیر تعمیرات وسایل خانه و نوشتن نامه بدوستان، که همیشه منتظر یافتن وقت مساعد برای انجامش هستید، شروع کنید.
2- فکرتان را روی موضوع اصلی که در واقع محور علاقه ی اصلی شما است، متمرکز کنید.
3- با این احتمال که کار، در همین، یک روز به انجام نخواهد رسید، آن را به فردا نیندازید.
4- پیگیری در کارها را به عنوان یک عادت پسندیده در خود پرورش دهید.
5- کاری را که مورد علاقه تان قرار گرفته و با ارزش و مفید است، طوری شروع کنید که امکان بازگشت از نیمه راه برایتان وجود نداشته باشد.
6- به خودتان تلقین کنید که: هدف هر قدر هم که مهم و رسیدن به آن دشوار باشد، برای شما غیرقابل دست یافتن نیست.
7- هرگز نگویید نمی توانم. شما که امتحان نکرده اید که می توانید یا نه، پس چطور از نتوانستن حرف می زنید؟
8- از انجام کارها ترس به خود راه ندهید، و از بیم شکست، دست روی دست نگذارید، چون تازه در صورت شکست همان وضعی را خواهید داشت که امروز، یعنی قبل از شروع کار دارید، پس در آن صورت هم چیزی را از دست نخواهید داد.
9- اعتماد بنفس خود را از دست ندهید. قبول شکست همیشه بااندیشه ی شکست شروع می شود.
10- به خودتان ایمان داشته باشید. هرگز فکر نکنید از دیگران کمتر هستید.
11- از مشورت با افرادی که به صداقت و دوستی آن ها ایمان دارید، کوتاهی نکنید. چون برای یک نفر مقدور نیست که همه چیز را شخصاً تجربه کند. لذا مشورت با دیگران، به طور غیر مستقیم، یعنی استفاده از تجربیات آن ها.
12- خودتان را عادت بدهید که دقایقی از وقتتان را در شبانه روز به فکر کردن و سنجش اعمال گذشته و برنامه های آینده تان اختصاص بدهید.
13- وقتی افکار ناخوشایند و منفی و آزار دهنده به مغزتان هجوم می آورد، با مطالعه و یا پرداختن به کارهای مفرح و ورزش، از چنگ آن فکرها خلاص شوید. در این گونه موارد حتی فکر کردن به موفقیت هایی که تا امروز در زندگی داشته اید، می تواند مفید باشد.
14- در هیچ مرحله ای از کار، از تجزیه و تحلیل موقعیت و وضعیت کار غافل نشوید.
15- نیروهای خود را روی یک هدف که بیشتر مورد علاقتان است متمرکز کنید.
16- فکر کردن در مورد مسائل آینده را با خیال پردازی توأم نکنید. اگرچه خیال پروری به علت آرامش و لذتی که به انسان می دهد در بسیاری از موارد ناخواسته خود را تحمیل می کند، ولی شما می توانید با برخورداری از واقع بینی و حقیقت نگری، اسیر چنگال آن نشوید.
17- سعی کنید اهدافی را که برای خود انتخاب کنید، به صورت یادداشت روی کاغذ آورید و در مواقع مقتضی، نزد خود برای رسیدن به آن ها برنامه ریزی کنید.
18- مراقب باشید که موانع کوچک دلسردتان نکند. مهم این است که اشتباه نکنید، موانع قابل رفع هستند.
19- برای هدف های شخصی هم که معمولاً دارای ضرب الأجل نیستند، خودتان ضرب الأجل تعیین کنید، چون به این ترتیب، به ایجاد عادت نظم در خود موفق خواهید شد.
20- در برنامه ریزی های خود، امکان اجرای آن ها را هم در نظر بگیرید و مشخص کنید که فراهم آوردن آن امکانات به چه صورت ممکن است.
21- برای رسیدن به هدف های بزرگ از پذیرفتن زیان های کوچک نترسید.
22- در هدفی که برای موفق شدن در آن، برای خود انتخاب کرده اید، از نظرات کسانی که قبل از شما در آن راهها موفق شده اند، برخوردار شوید.
23- توجه زیادی به تقسیم وقت خود داشته باشید. مسأله ساعات کار، ساعات خواب، ساعات رفت و آمد را به دقت تعیین و تقسیم بندی کنید….سعی کنید در شبانه روز ساعتی را هم به عنوان ساعت فراغت و فکر کردن به وضعیت خود اختصاص دهید.
24- حقایق را بپذیرید، و در مواردی که حقیقت ممکن است برایتان ناخوشایند باشد، از آن گریز نداشته باشید.
برگرفته از کتاب رمز موفقیت
نویسندگان: دیل کارنگی-جیمز آلن

کپی برداری با ذکر منبع (مبلغان سایبری چهارده خورشید)بلامانع است.

دیدگاهی در مورد “نکات طلایی و راز رسیدن به خواسته ها

  1. سلام درود بر شما مطلب جالبی بود.موفق باشید. 😉

  2. زهرا گفت:

    سلام خانم دلاوری.
    مطلبتون زیبا بود.
    ممنون

  3. دلاوری گفت:

    سلام….ممنون از حسن نظر شما…!!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *