کدام ابلیمو قابل اطمینان است:

سازمان غذا و دارو اعلام کرد: برای واحدهایی از تولید کنندگان آبلیمو پروانه ساخت تحت عنوان “آبلیمو طبیعی” صادر می‌شود که از ویژگی‌های آن برخوردار باشند.

معاون اداره کل نظارت بر امور غذایی سازمان غذا و دارو گفت: برای اطمینان از رسیدن محصول سالم به دست مصرف کننده، همه واحدهای تولید کننده آبلیمو نیز همانند سایر فراورده‌ها موظف هستند بر اساس ضوابط سازمان غذا ودارو و تحت نظارت مسوول فنی و واحدهای تابعه معاونت‌های غذا و دارو اقدام کنند.

سمیره صباح درباره چگونگی فرآیند تولید مواد غذایی و نظارت بر آن گفت: پس از کسب پروانه ساخت توسط تولیدکنندگان از سازمان غذا و دارو و اعلام تمام فرمالاسیون مواد کارشناسان فنی سازمان و معاونت‌های غذا و دارو رصد می‌‍کنند که نام دقیق تمام مواد افزودنی و به کار رفته در فراورده نهایی، روی برچسب محصولات، بطور دقیق درج شود.او با تاکید بر جایگاه مهم مسئول فنی اضافه کرد: وظیفه اوست که مشخص کند در خط تولید دقیقا چه مواد افزودنی و در چه حدی استفاده شود.

معاون اداره کل نظارت بر امور غذایی سازمان غذا و دارو درباره علت درج مواد افزودنی روی برچسب محصولات تصریح کرد: ممکن است برخی از مواد برای مصرف کنندگان حساسیت و آلرژی ایجاد کنند ضمن آنکه برای آگاهی از میزان و ضابطه مند بودن مواد افزودنی اصولا الزام وجود دارد که مواد افزودنی روی برچسب محصولات دیده شود.

او  به عنوان درج شده “طبیعی” بر روی آبلیموها هم اشاره کرد و گفت: آبلیموها اشاره کرد و گفت: برای واحدهایی از تولید کنندگان آبلیمو پروانه ساخت تحت عنوان “آبلیمو طبیعی” صادر می‌شود که از ویژگی‌های آن برخوردار باشند در غیراینصورت با آنهایی که تخلف کرده باشند برخورد قانونی بعمل می‌آید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *