گریپ فروت میوه ای است که از برخی فواید سلامت قابل توجه بهره می برد. گریپ فروت میوه ای احیاکننده و خوشمزه است که از محتوای ویتامین C، یک نوع آنتی اکسیدان، بالایی سود می برد.

هنگامی که موضوع میوه های عضو خانواده مرکبات مطرح می شود، پرتقال و لیمو محبوب ترین گزینه ها هستند. اما میوه دیگری نیز در این خانواده وجود دارد که اغلب دست کم گرفته می شود. گریپ فروت میوه ای است که از برخی فواید سلامت قابل توجه بهره می برد.

گریپ فروت میوه ای احیاکننده و خوشمزه است که از محتوای ویتامین C، یک نوع آنتی اکسیدان، بالایی سود می برد. همچنین، این میوه منبع خوبی برای ویتامین A، پتاسیم، فولات، تیامین، ویتامین B6، کلسیم، آهن، مس، فسفر، منیزم، مواد مغذی گیاهی و فلاوونوئیدها است.گریپ فروت از میزان کالری پایینی برخوردار است.

ارزش غذایی ۱۰۰ گرم از بخش خوراکی گریپ فروت

رطوبت: ۹۲%
پروتئین: ۰٫۷ %
چربی:۰٫۱%
مواد معدنی: ۰٫۲%
هیدرات کربن: ۷%
کلسیم: ۲۰ میلی گرم
فسفر: ۲۰ میلی گرم
آهن: ۰٫۲ میلی گرم
ویتامین C : سی و یک میلی گرم
کالری: ۳۲

گریپ فروت نیروبخش، برخلاف طعم ترشی که دارد پس از هضم در بدن، واکنش قلیایی از خود نشان می دهد چراکه اسیدسیتریک آن، در سیستم بدن اکسیده می شود و به دنبال آن خواص قلیایی مایعات بدن افزایش می یابد.گریپ فروت به عنوان یک سم زدا می توانید از خواص ناب میوه گریپ فروت استفاده کنید، زیرا دارای مواد موثر برای پاک کردن کبد از سموم و مواد زائد است، همچنین به خارج کردن مواد سمی از غدد لنفاوی بدن نیز کمک می کند. این میوه دارای خواص نشاط بخشی و تسکین دهندگی درد است که در ادامه با فواید بی شمار آن برای سلامت بدن آشنا می شوید.

کمک به کاهش وزن

در طول قرن ها از این میوه پرخاصیت برای درمان انواع بیماری ها بویژه کاهش وزن استفاده شده است. درعصاره این میوه انواع مواد مفید از جمله آنتی اکسیدان های بسیار قوی وجود دارد که خاصیت ضد التهابی دارد و می تواند باعث کاهش تمایل به خوردن مواد غذایی و لاغری شود.

گریپ فروت سرشار از ویتامین C، فیبر و آب است و برای افرادی که در تلاش برای کاهش وزن هستند، گزینه ای ایده آل محسوب می شود. ویتامین C موجود در گریپ فروت عملکرد سیستم سوخت و ساز بدن را بهبود می بخشد و همچنین سوخت و ساز چربی را تنظیم می کند و از این رو، به چربی سوزی کمک می کند.

محتوای فیبر و آب گریپ فروت نیز به کاهش دردهای گرسنگی کمک می کنند. پس در رژیم کاهش وزن خود نوشیدن یک لیوان آب گریپ فروت یا خوردن نیمی از یک میوه گریپ فروت پیش از وعده های غذایی را فراموش نکنید.

تثبیت قند خون

این میوه با شاخص قند خون پایین به افزایش ناگهانی و شدید قند خون پس از مصرف آن منجر نمی شود.فلاوونوئید موجود در گریپ فروت که به نام نارینجنین شناخته می شود، حساسیت بدن به انسولین را افزایش می دهد و همچنین به حفظ وزنی سالم کمک می کند.

افراد مبتلا به دیابت باید روزانه نصف یک میوه گریپ فروت را در رژیم غذایی خود بگنجانند تا به مدیریت سطح قند خون آنها کمک کند.نکته: گریپ فروت برای افرادی که داروهای خاص مانند استاتین ها و مسدودکننده های کانال کلسیم مصرف می کنند، مناسب نیست.

تقویت سیستم ایمنی بدن

گریپ فروت به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و مشکل عفونت های مکرر و سرماخوردگی ها را کاهش می دهد. ویتامین C موجود در گریپ فروت به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی عمل می کند و با رادیکال های آزاد مبارزه می کند. این شرایط به بدن در ایجاد مقاومت در برابر پاتوژن ها (عوامل بیماری زا) که موجب سرماخوردگی و دیگر بیماری های عفونی می شوند، کمک می کند.

همچنین، این ویتامین می تواند به کوتاه کردن دوره بیماری و کاهش شدت نشانه های بیماری های عفونی کمک کند.ویتامین C در حفظ و نگهداری از بافت همبند سالم و کمک به بهبود زخم نیز نقش دارد.افزون بر این، گریپ فروت به کاهش التهاب در بدن کمک می کند که برای افراد مبتلا به بیماری هایی مانند آسم، استئوآرتریت و آرتریت روماتوئید می تواند مفید باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *