ما با خوردن غذا قند را به بدنمان میرسانیم و این قند مرتبا در بین سلولهایمان توزیع میشود. بالا بودن قند در بدن زمانی رخ میدهد که بدن نتواند گلوکوز یا همان قند را به درستی مصرف کند.
اگر این اتفاق برای مدت طولانی مثلا برای ماهها حتی سالها رخ دهد، میتواند به ارگانهای بدن آسیب جدی وارد کند.
در افراد دیابتی قند خون میتواند به دلایل متعدی بالا رود:
درمان سرخود افت قند خون (هیپوگلیسمی)
مصرف اشتباه یا عدم مصرف داروهای دیابت
ورزش نکردن
استرس
بیماری، مثل سرماخوردگی ساده
کمبودآب
پرخوری
داروهای خاص
بعلاوه کودکان و جوانان هم ممکن است در دوران رشد خود افت قند را تجربه کنند.
علائم بالا بودن قند خون
تکرر ادرار
دید تار
عدم تمرکز
خشکی لب
لاغری
عفونتهای برگشت پذیر
مشکلات شکمی
بهبود آهسته زخمها
خستگی همیشگی
تشنه شدن زیاد
پوست خشک همراه با خارش
گرسنگی همیشگی
افزایش وزن
مشکلات عصبی
تخم مرغ، کلم بروکلی، توتها، خشکبار، سیب، گریپفروت، موز از قند پایین برخوردارند و پاپ کرن، سیب زمینی پخته، دونات قند بالایی را در بدن ایجاد میکنند. باید سعی کنید میزان قند غذاهایی که میل میکنید را بدانید تا با دقت بیشتری بتوانید قند بدن خود را کنترل کنید