البته این افراد هیچگاه نباید به سالاد سس بزنند و میتوانند کمی فلفل، آبلیمو یا آبغوره به آن اضافه کنند؛ چرا که فلفل ۱۲ تا ۱۳ درصد سوختوساز سلولها را بالا میبرد و باعث سوزاندن چربیهای بدن میشود.
اما افراد لاغر باید سالاد را تا یکی دو ساعت بعد از اتمام غذا با کمی روغن زیتون میل کنند تا جلوی اشتهایشان گرفته نشود. البته هیچکس نباید سالاد را بهعنوان یک وعده غذایی اصلی به شمار آورد چون بههیچوجه جایگزین غذا نیست و با کالری اندک و مقدار ناچیز قندش، بدن را دچار کمبود مواد غذایی و فرد را نسبت به خوردن حریصتر و در نتیجه چاقتر میکند. البته اگر به سالاد یکی از منابع پروتئینی مانند سویا، فیله مرغ، تنماهی یا حبوبات و جوانهها اضافه شود، میتوان آن را به عنوان یک وعده غذایی مصرف کرد.