روانشناسی رنگ سبز….

0_324403001290491076_irannaz_com

دنیا مانندیک تابلوی نقاشی است که هر رنگش برای منظور خاصی خلق گردیده است. تمام مخلوقات حتی رنگها نیز برای هدف خاصی به وجود آمده اند و نمی توانند بدون علت باشند.

هررنگی درزندگی، یک فلسفه ی وجودی دارد وبه واسطه آن فلسفه وجودی، تأثیر خاصی بر زندگی انسان والبته سایرموجودات می کذارد. رنگ سبز که در گل وگیاه جلوه گری می کند جزو رنگهای سرد محسوب می شود وتأثیر خاصی برجسم وروان انسان دارد.

سبز، رنگ زندگی تازه، رنگ خلقت دوباره ورنگ طبیعت در حاصلخیزترین وقت آن است. این رنگ امید بخش با جوانی،رشد، و شوروحال درارتباط است. در بین انسانها تعادل ایجاد میکند  وباعث ایجاد نگرش مثبت در آنها میشود. این رنگ پیوند ازهم گسیخته انسان وطبیعت را مجددا برقرار می نماید.

پوشیدن لباس سبزو قرار گرفتن در چنین محیطی، به تقویت حافظه انسان کمک میکند. این رنگ ذهن و اعصاب را آرام می کند تنش ها را کاهش می دهد. یکی از تأثیرات مهم رنگ سبز، آرامش سیستم عصبی و تعادل درانرژی های بدن است. بنابراین توصیه می شود دردکوراسیون منزل یا محل کار، ازرنگ سبز به وفوراستفاده شود.

رنگ سبز، رنگ غالب درگیاهان است. ازاین روست که سروکار داشتن با گل وگیاه حس آرامش وتعادل به انسان می دهد درتحقیقاتی که پژوهشگران درخصوص اثرات این رنگ انجام داده اند به نتایج جالبی دردرمان بیماری ها رسیده اند. رنگ سبز موجب کاهش فشار خون ، تسکین افراد بی خواب،درمان گرمازدگی افزایش ساخته شدن عضلات وبافت های بدن، وتقویت قوای جسمی می شود. ضد باکتری ضد عفونی کننده است و به همین دلیل لباس جراهان سبززنگ است.

دردرمان بیماری های قلبی، ترمیم زخم، سردرد، تب بالا، تعادل متابولیسم، پایداری طحال، بهبود عمل کرد غده هیپوفیز هم کار برد دارد. حمام گرفتن با رنگ سبزدردرمان تهوع بسیار کاربرد است و دردرمان کلاسترفوبی( ترس از قرار گرفتن در محیط های بسته) مقید است.رنگ سبز، قابلیت خواندن را بالا میبرد، از این رو برای کودکانی که مشکل خواندن دارند از برگه ی سبز استفاده می شود یا پرده های اتاقشان را به این رنگ تغییر می دهند.

خلاصه اینکه نگهداری حتی یک گلدان گل وگیاه سبزدرخانه، دریچه ای به دنیای ازشگفتی ها برایتان باز میکند. باور دارید یا ندارید، امتحان کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *